Woningbouw

LogoVCA(1) logo-rvs
woningborg bouwen-nederland volandis
Fotoboek
EEN BETROUWBARE BOUWPARTNER SINDS 1934

Vestiging Tilburg

Mijnsheerenlandstraat 20
5045 LH Tilburg
013 – 5704337
info@bmb-tilburg.nl

Vestiging Roosendaal

St. Theresiastraat 21c
4703 AK Roosendaal
0165 – 540739
info@bmb-roosendaal.nl

Woningbouw: Betrokkenheid is bepalend

Bouwgroep Midden-Brabant bouwt uw woning met de grootst mogelijke zorg. Het is voor ons een uitdaging om uw woonwensen te realiseren binnen uw budget. Wij bouwen naar uw ontwerp of ontwikkelen samen met u een passende woning waarbij wij invulling geven aan uw individuele woonwensen. Bouwgroep Midden-Brabant werkt al jarenlang samen met erkende architecten en constructeurs.

Bouwgroep Midden-Brabant verzorgt woonconcepten voor alle doelgroepen en individuen, van eerste schetsontwerp tot oplevering en ingebruikname van uw woning. Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat de eisen, voorschriften en wensen van klanten aan verandering onderhevig zijn. Begrippen als duurzaamheid, mate van comfort en esthetisch bouwen zijn relatieve begrippen welke EVENWICHTIG en REALISTISCH moeten worden bepaald voor elk individu.

Bovendien moeten de persoonlijke wensen worden uitgevoerd binnen een voor ieder verschillend budget. Samen met U wordt, onder de deskundige begeleiding van Bouwgroep Midden-Brabant, uw persoonlijke woonwens vormgegeven binnen de gestelde doelstelling.  Vanzelfsprekend kan onze expertise en ervaring ook in bouwteamverband met uw eigen architect en constructeur worden ingezet.